Equitop Forte

Vitamineboost voor je paard

Equitop Forte is de volledige aanvulling van vitaminen en mineralen. Met maar liefst 14 vitamines, 4 mineralen en 7 sporenelementen is dit de perfecte vitamineboost voor je paard. Het is een vitaminebrok speciaal voor paarden die moeten presteren, bijvoorbeeld tijdens wedstrijden. Maar ook veulens in de groei hebben baat bij de vitamineboost, net als paarden die in een periode van stress, herstel of rui zitten.

Wanneer heeft mijn paard Equitop Forte nodig?

Door Equitop Forte toe te voegen aan het dagelijkse rantsoen geef je de optimale voeding aan je paard of veulen. Het is bij uitstek geschikt voor:

  • Veulens in de groei
  • Verbetering van de vruchtbaarheid
  • Paarden die verharen of in de rui zijn
  • Verhoging weerstand tegen ziektes en infecties
  • Bestrijding van stressverschijnselen
  • Opbouw van reserves en sneller herstel bij grote prestaties
  • Conditieverbetering in dektijd en winter
  • Bevordering van eetlust en spijsvertering

  voedingssupplementen-veulen-kneppie

Ervaring met veulen Kneppie

“Kneppie is van een zielig hoopje paard, dat niet eens kon staan, opgebloeid naar een leuke jongeling. En dat in slechts 3 maanden tijden, dankzij Equitop Forte!”

Lees het verhaal

Toediening vitaminebrok

Voer je paard een keer per dag Equitop Forte gedurende circa 3 tot 6 weken afhankelijk van het type paard of veulen en de behoefte. De dosering voor een paard van 500 kg is gemiddeld 75 gr per dag. De hoeveelheid Equitop Forte mag niet uit meer dan 5% van het dagrantsoen bestaan, vanwege het hoge gehalte vitamine D3 en sporenelementen. De gebruiksaanwijzing van de vitaminebrok biedt meer informatie. Twijfel je over de hoeveelheid? Raadpleeg dan de dierenarts. De vitaminebrok laat zich makkelijk door het paardenvoer mengen en wordt in de regel goed opgenomen. Een verpakking Equitop Forte bevat 1,5 kg.

Kan ik Equitop Forte geven als mijn paard wedstrijden rijdt?

Ja. Je kunt Equitop Forte zonder bezwaar als vitamineboost voor en tijdens de wedstrijdfase aan je paard toedienen. Het valt niet onder de kwalificaties van doping.