Equitop Gonex

Goede gewrichten van paard en sportpaard

Equitop Gonex is een voedingssupplement ter ondersteuning en behoud van gezonde gewrichten van paarden. De voedingsstoffen in het supplement dragen bij aan de natuurlijke functionering van gewrichten en bindweefsel. Equitop Gonex versterkt het kraakbeen, dat werkt als schokbreker en zo letsel en overbelasting voorkomt. Het bevat een extract van de groenlipmossel (Perna canaliculus) dat rijk is aan glucosaminoglycanen (GAGs), meervoudig onverzadigde vetzuren en een speciaal glycogeen complex.

Wanneer heeft mijn paard Equitop Gonex nodig?

Equitop Gonex wordt aanbevolen voor opgroeiende paarden en voor rij- en sportpaarden, omdat hun gewrichten vaak extra belast worden. Equitop Gonex kan ook goed zijn voor:

  • Veulens en jonge paarden in de groei
  • Sportpaarden en paarden die grote inspanningen moeten leveren
  • Oudere paarden en paarden met gewrichtsproblemen

Toediening Equitop Gonex

Equitop Gonex is 100% natuurlijk en geschikt voor dagelijks gebruik. Het kan apart of gemengd met paardenvoer gegeven worden. Over het algemeen vinden paarden het supplement smakelijk. Je kunt het gedurende het hele leven van je paard toedienen. Win bij twijfel altijd het advies van de dierenarts in. De dosering is 1 maatlepel voor paarden en ½ maatlepel voor pony’s en veulens. Je kunt Equitop Gonex veilig toedienen aan je sportpaard voor en tijdens wedstrijden. Het wordt niet gezien als doping. De verpakking van 750 gr bevat een voorraad voor een gemiddelde behandeling van 30 dagen.

Kan ik Equitop Gonex aan mijn paard geven als hij vocht in het spronggewricht of een verstuiking aan de kogel heeft?

Ja. Het supplement biedt de voedingsstoffen die je paard nodig heeft voor de opbouw van een goede gewrichtsstructuur. Raadpleeg wel altijd een dierenarts voor een volledige behandeling van dit soort gewrichtsklachten.